Джулиана Гани няма да роди на сцената, а в съда?

Джулиана Гани няма да роди на сцената, а в съда?
Гласувайте за статията

Джулиана Гани отпадна от „Маскираният певец“ и няма да ражда на сцената, но нищо чудно да роди в съда. Това коментираха вчера посетители в Специализирания наказателен съд, където се появи бременната в седмия месец силиконка.

Джулиана Гани трябваше да даде показания по делото срещу сочените за нейни сводници сутеньори. За тартор на групата за сводничество се признава известният бизнесмен – Дани Обувката, който се измъкна с година и половина условно и 10 бона глоба. Примера му последваха още четирима от групата, като само един остана на подсъдимата скамейка.

Джулиана Гани

Джулиана Гани може да роди в съда

Делото срещу него цикли месеци наред, тъй като магистратите не можеха да открият сочените като потърпевши от дейността на групата жени. Сред списъка с имената на десетки момичета е това и на Джулиана Гани. Съдия Чаушев в рамките на няколко заседания се чудеше как да я открие. Множество ангажименти все и пречеха да се яви в съда. Като Джулиана все пак се появи в съда, стана ясно, че подсъдимият е претърпял операция и процесът за пореден път бе отложен.

Силиконката бе придружена от адвокат Мариян Марков, който бе уволнен като съдия преди 2 години заради бавно правораздаване, пише „България Днес“. Според обвинението Обувката е набирал момичета, които да проституират, а тарифата им варирала от 400 до 600 лева за час. В други градове мизата скачала на 1000 евро. Момичетата са поръчвани с кодови имена, а парите представяни като точки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар