Чудото на „България търси талант“ отсече: Не искам да съм като Крисия!

Чудото на „България търси талант“ отсече: Не искам да съм като Крисия!
Гласувайте за статията

Валерия Войкова е сочена за един от големите фаворити на „България търси талант“. Нейната популярност обаче стартира още от „Шоуто на Слави“, подобно на Крисия Тодорова.

Всички песни, които имам като репертоар са благодарение на Слави Трифонов! Това заяви пред „България Днес“ 13-годишната Валерия Войкова.

Валерия Войкова

Валерия Войкова държи на своята индивидуалност

Момичето впечатли жури и публика в последния епизод на „България търси талант“, а с уникалното изпълнение на песен на Лара Фабиан накара Катето Евро да натисне златния бутон и да я прати директно на финал.

Валерия се занимава професионално с музика от 8-годишна, изявявала се е на много концерти и международни фестивали, където грабва призове с уникалния си глас. Тя обаче никога няма да забрави участието си в конкурса за избор на партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“.

„Там трябваше да уча много различни песни за 2-3 дни. Това беше един период, в който работехме на бързи обороти“, спомня си талантливата Валерия.

Тя се чувствала много добре да си сътрудничи с „Ку-ку бенд“ и ги смята за уникални музиканти. От предаването й останали много приятелства, но най-често поддържа контакт с Евгени Димитров-Маестрото, който и дава съвети за песни.

„Не искам да съм новата Крисия. Много я харесвам и й се възхищавам, но не искам да се чувствам като нея и да преживея всичко, което тя преживя. Искам да остана себе си и да правя това, което аз искам“, отсича младата певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар