Браво! Кейт Мидълтън доказа, че на първо място е човек от народа

Браво! Кейт Мидълтън доказа, че на първо място е човек от народа
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън следва примера на принцеса Даяна и се старае да отглежда децата си в напълно обикновени условия, а не като хора със синя кръв.

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям стоят на опашката за британския трон, но това не означава, че детството им трябва по някакъв начин да бъде особено различно от това на нормалните деца.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън не се чувства като богопомазана

Бе разбулена поредна кралска загадка. Тя е свързана именно с принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луис и… майка им Кейт Мидълтън.

Оказа се, че лично съпругата на принц Уилям прави нещо доста (не)изненадващо с децата си.

Според приятелите на херцогинята на Кеймбридж тя спазва много прост принцип при отглеждането на шестгодишния принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и едногодишния принц Луис. А именно, че дори и да са британски престолонаследници, то те първо са обикновени деца.

„Пример за отглеждането на деца за нея е собственото й детство. Затова се опитва да прекарват повече време в провинцията, сред природата и заобиколена от близки роднини. Тя се бори за нормалното детство на синовете и дъщеря си“, споделя човек от Бъкингамския дворец.

Социалните проекти, в които херцогинята Кейт участва, отразяват нейното виждане за нормалната среда за децата.

Първите посетители на градината на херцогинята за шоуто на цветята на Челси в Лондон бяха нейни собствени деца. Принц Джордж и принцеса Шарлот потопиха боси крака в рекичка, проучиха къщичка с дървета, а по-малкият им брат Луи си игра с въже.

Вдъхновението за този проект херцогинята Катрин търси в детството си, в което тя често е ходила на походи и къмпинги.

„Кейт е любяща майка. И нейният публичен образ е това, което всички искаме да видим. Всички виждаме как тя се превръща в иделаната ни бъдеща кралица“, допълва източникът от Бъкингамския дворец.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар