Кошмар за Джулиана Гани: Детето й от Илиян отива при Станимир?

Кошмар за Джулиана Гани: Детето й от Илиян отива при Станимир?
Гласувайте за статията

Силиконовата красавица Джулиана Гани изненада почитателите си с признанието, че е бременна в началото на седмия месец. Блондинката и приятелят й Илиян Найденов очакват първото си дете, но на нея изобщо не й личи, че е в деликатно положения. Риалити звездата е качила само 5 килограма и коремът й изобщо не бие на очи.

Откакто се залюби с фитнес инструктора Илиян, Гани спазва ревностно здравословен режим на хранене. Навиците, които изградила, не се променили и след като заченала – сутрин закусвала овесени ядки, а през деня наблягала на зеленчуците и чистото месо. „Не ям боклуци, и без това в тях няма нищо полезно!”, категорична е Джулиана.

От началото на бременността си тя е качила само 5 килограма и дори близките й едва сега узнали, че скоро ще става майка. Хубавицата с много естетични корекции решила да крие щастливата вест от суеверие. Тя се опасявала, че лоши очи може да навредят на нея и на развиващия се живот в утробата й. Решила, че ще съобщи новината чак когато бременността й напредне. Очертава се бебето да проплаче за първи път в края на годината и Гани с нетърпение очаквала появата му.

Джулиана Гани

Джулиана Гани чака бебе от Илиян Найденов, но то може да бъде приписано на Станимир Ташев

„Дълго време не споделихме с никого, че ще ставаме родители, за да запазим щастието от смисъла на живота за себе си! Сега моята прекрасна жена навлиза в седми месец и не се налага повече да прикриваме радостта си!”, сподели бъдещият баща Илиян Найденов.

Бременността на Джулиана протичала спокойно, затова през изминалите месеци си позволявала да пътува дори на по-далечни разстояния. Полът на бебето вече бил известен, но и него бъдещите родители предпочитат да държат в тайна. Гани и любимият й мъж се сгодиха в началото на годината във Виена. Блондинката получи пръстен с диамант от приятеля си и сподели, че това е най-щастливият ден в живота й. Тогава тя се направи на много изненадана, но за всичките й почитатели бе ясно, че отдавна напира за втора сватба. Докато обядвали в известен ресторант с разкошна гледка към града, Илиян паднал на колене и извадил кутийката с диаманта. Запознати издават, че фитнес треньорът не се стискал и се изръсил с 10 бона, за да зарадва капризната си половинка. Предварително помолил един от сервитьорите да заснеме предложението, за да може после да пусне видеото в социалната мрежа, пише „Уикенд“.

„Любов моя, наистина не очаквах! Останах без думи…Ти ме прие такава, каквато съм – с моите странности и лудости! Обичам те, обичам Виена и няма да забравя този момент! Да, да, да!”, написа превъзбудената Гани. По думите й втората й сватба трябвало да бъде грандиозна, защото първия път се омъжила на тайна и скромна церемония, та сега искала да компенсира и да покани много гости.

Риалити звездата от „ВИП Брадър” има един провален брак зад гърба си, който приключи драматчино. Бившият й съпруг Станимир Ташев избяга в чужбина и дълго време отказваше да подпише документите за развод. Понеже изобщо нямал намерение да се яви в съдебната зала, му бил назначен служебен адвокат и делото ще се задвижило в негово отсъствие. Ташев се покри в Англия малко след разлъката с Джулка и оттогава не се знае какво се случва с него

Блондинката твърди, че с Ташев се разделили в много лоши отношения, но той до последно се надявал, че ще се съберат. След като му показала вратата, Станимир хванал самолета за Лондон и заплашил силиконката, че ще съжалява за избора си. Обадил й се от летището и заявил, че й дава последен шанс да се върне при него. Гани обаче го натирила и сега е категорична, че актуалният й партньор Илиян е много по-добър във всяко едно отношение.

„Истината е, че аз издържах Станимир през цялото време. С бащата на детето ми не е така. Той разполага с достатъчно финансови средства, защото има собствен бизнес, автор е на една от най-популярните книги за детокс, има амбиции да се развива. Когато ходим по почивки, аз не вадя и лев от собствения си джоб, всички разноски ги поема той. Не съм го молила, нямам проблем и сама да си плащам сметките, но оценявам жестовете, които Илиян прави за мен”, разказва едрогърдата блондинка. Оказа се обаче, че в момента Джулиана е изправена пред ново сериозно изпитание. След дългия и мъчителен развод със Станимир, красавицата ще трябва да доказва кой е баща на детето й. Според Семейния кодекс, 300 дни след развода бебето се води на бившия съпруг, при условие, че майката не е встъпила в нов брак.

Засега Джулката не е обявила, че е подписала втори път и затова с пълно право първият й мъж може да претендира, че е баща на детето. Според член 61, алинея 1: „Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на 300 дни от неговото прекратяване“. Според следващата алинея 2, „ако детето е родено преди да са изтекли 300 дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак“. Джулиана Гани се разведе след дълъг процес едва тази година, а вече е бременна в седмия месец, така че 300 дни, както изисква законът не са изтекли. Остава да видим дали тя ще се омъжи скоростно с Илиян Найденов, за да не бъде помрачено щастието им от досадни юридически процедури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар