Огромната шашма с Алисия в „Маскираният певец“!

Огромната шашма с Алисия в „Маскираният певец“!
Гласувайте за статията

Екипът на БЛИЦ ще се окаже по-добър детективски панел от избраните за тази цел в „Маскираният певец“. Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях, опитвайки се да разсеят едно от твърденията му.

Става въпрос за човека, който се крие зад маската на „Принцесата“. От БЛИЦ отдавна заявиха, че това е фолк певицата Алисия, а гласът й бе разпознат и от много нейни фенове. Този образ се оказа най-лесно разпознаваем в социалните мрежи, но учудващо панелистите се правят на луди и дават повече от смешни предположения.

Алисия

Шашма с Алисия в „Маскираният певец“

И след като гръмнаха първи с новината, че Алисия ще участва в шоуто и вече се е похвалила на доста места, които я издадоха пред техен репортер, панелистите решиха да подметнат в ефир това твърдение, но за да го отрекат. Това вбеси зрителите и за пореден път в тях се появи чувството за измамност в телевизията.

„Най-вероятно наистина на първо чуване не са се сетили за Алисия, тъй като въобще не е от разпознаваемите изпълнители, няма кой знае какви популярни хитове. Но след снощния лайф, когато явно са попрочели, че има такава вероятност да е тя, трябваше да се замислят. Гласът й е съшият. Мария Илиева се изложи с обясненията как не била Алисия. Явно на ихтиманската „принцеса“ са й обещали да се задържи по-дълго в шоуто и затова се опитват да разсеят подозренията“, съскат възмутени фенове.

Напълно е възможно Алисия да се е договорила и за победа, но след като не успя да запази тайната докрай, едва ли това ще се случи. Но както знаем тя е свикнала да мачка всичко и всички по пътя си, за да може да изпъкне нейната особа. Да видим докога панелистите ще се правят на ударени с мокър парцал.

„Казали са им да дават тъпи предположения, за да отместят вниманието от Алисия. Всичко е сценарий и не разбирам будалите, които пускат СМС-и. Алисия си има договор и ще я разкрият, тогава, когато са се разбрали по договор. Дотогава ще се правят на ни чули, ни видели коментари и очевидното, а именно, че това е Алисия“, пише друга възмутена зрителка на иначе интересното шоу.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Огромната шашма с Алисия в „Маскираният певец“!”

  1. Милен

    сеп. 30. 2019

    Алисия е, гласът й е 1/1 да не говорим, че и Рачков я издаде.
    Магърдич какво се прави на луд, всичко е нагласено и открито – ама явно си мисли ,че хората пасем трева.

Добавете коментар