И Джей Ло иска да роди на 50 +

И Джей Ло иска да роди на 50 +
Гласувайте за статията

Поп дивата Джей Ло иска да има отново дете, да роди от 44-годишната си половинка Алекс Родригес. те наскоро се сгодиха, а това че всеки има по две деца до момента не ги плаши да планират и други.

Певицата има 11-годишни близнаци от брака си с Марк Антъни, а след като се сгоди за бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, на практика е мащеха и на неговите две дъщери от предишен брак.

Децата са изиграли ключова роля в обвързването с новия й партньор, призна също Джей Ло. „Цялата работа е в децата ми. Всеки би искал да има до себе си някого, който разбира от деца и наистина се вълнува от тях. Не можеш да допуснеш случаен, егоистичен човек до себе си, когато имаш деца. За нищо на света.”

Преди месец 50-годишната Джей Ло призна, че иска да роди от 44-годишния Алекс. Ние сме красиво смесено семейство, и смятам, че всички ще са във възторг, каза тя. И не можем да отречем, че ще бъде истински празник и веселие в тази все по-голяма фамилия, желаем им късмеъ и здраве. А Лопес е невероятна жена, която винаги постига целите си, затова очаква скоро да роди от любимия си мъж.

Източник : Сп. Ева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар