Рожденичката Нора Недкова се отказа от партито: Замина за Сицилия с…! (виж тук)

Рожденичката Нора Недкова се отказа от партито: Замина за Сицилия с…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нора Недкова чукна 26 скромно и в мистериозна компания!

Скромен купон в леглото си спретна Нора Недкова за рождения си ден. Плеймейтката отпразнува 26-ия си рожден ден изненадващо скромно, като отпътува до остров Сицилия.

Нора Недкова

Нора Недкова навърши 26 години в Италия

„За първа година реших да не правя големи и мащабни партита. А да се отдам на своите чувства и емоции и да замина извън страната! Винаги съм се плашила от числото 26, но възрастта не е нищо повече от едно число!

Никога няма да станем по-млади, отколкото сме в настоящия момент. Така че го прегръщам и обичам този момент и му се радвам!“, изпадна в тежки философски разсъждения Нора Недкова.

„Пред мен са още много прекрасни години, в които ще продължа да търся истината. Да подлагам на съмнение всичко, което не ми изглежда правилно, и да се опитвам да окажа своето влияние върху света!

Готова съм да продължа да уча и още уроци в живота, който все така ще ми поднася възможности да се развивам, да съзрявам, да израствам, да се трансформирам и да споделям. Надявам се, че и вие ще го сторите! Родих се момиче, но станах жена!“, каза още блондинката.

Която нашумя с участието си във „Вип брадър“, където демонстрира пиперлив език и не цепеше басма на никого.

Нора Недкова признава, че от много време няма мъж до себе си и затова остава мистерия с кого е пътувала до Ботуша. И коя е тайнствената ръка, която е натиснала копчето на фотоапарата, за да запечата кадрите от леглото й.

На снимките се вижда, че върху матрака има разположени две възглавници, така че Нора едва ли сама е отпътувала зад граница. Тя предпочита да не разкрива подробности от личния си живот, затова и трудно ще чуете от нея признание за любим мъж, коментират хора от нейното обкръжение.

За 26-ия си рожден ден плеймейтката беше засипана с куп пожелания, като на повечето от тях отвърна отново с мъдра мисъл:

„Пожелавам си с всяка изминала година да имам предимствата на старостта: Мъдрост, Спокойствие и Вяра, и предимствата на младостта: Сила, Надежда и Красота“, предават от вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар