Скандал: Виж кой скочи срещу чалгаджийката Алисия! (още подробности)

Скандал: Виж кой скочи срещу чалгаджийката Алисия! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алисия възмути родители за пореден път!

Фолкаджийката Алисия здраво разгневи пуританите. Чалгарката се появи на участие в провокативна визия. Щедро се подаваха долните й гащи, а на гърдите си имаше само сутиен.

Алисия

Алисия разгневи пуританите

Разголената певица зарадва почитателите си от мъжки пол. Но мнозина възнегодуваха, че така може да се разхожда вкъщи, но не и в дискотеките.

Алисия е почитателка на разголването като преди години дори се снима за родно еротично списание. Но сега кадри от полуголото й участие се разпространяват в социалните мрежи и лесно могат да бъдат видени от подрастващите.

„Аз, като майка, съм възмутена и дори ми се налага да крие очите на дъщеря си, за да не става свидетел на подобни гледки. Чалгата е виновна за всичко и затова сме на това дередже“, избухна майка на тийнейджърка, която обича да се забавлява на парчета от кръшния ритъм.

По време на самото участие обаче гневни хора почти нямаше. А край Алисия се изви опашка от нейни фенове, който искаха да се снимат с нея. Момчетата не се свеняха да я хващат през голия кръст, а после да се фукат пред приятелите си, че са я докоснали.

А при Алисия има какво да се види – напращяла гръд, стегнат корем, изваяни татуирани крака. Певицата не крие, че тренира редовно във фитнеса и много внимава какво яде.

„Никога не пропускам закуската, защото тя е много важна. Сутрин предпочитам пастата, тъй като въглехидратите ми дават сила. На обяд хапвам салата с месо. А за вечеря в повечето случаи избирам риба със зеленчуци на скара.

По всяко време на деня пия фрешове и ям плодове и ядки. Понякога си позволявам сладки неща, защото са ми слабост“, разкрива изпълнителката, предават от вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал: Виж кой скочи срещу чалгаджийката Алисия! (още подробности)”

  1. gloria

    сеп. 30. 2019

    Охо краката на ПРИНЦЕСАТА от Маскираният певец по Нова 1/1

Добавете коментар