Бомба: Енджи Касабие ражда първото си дете през декември! (още разкрития)

Бомба: Енджи Касабие ражда първото си дете през декември! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Енджи Касабие е бременна и в трепетно очакване на бебчето си!

Диетоложката на звездите Енджи Касабие е бременна с първото си дете. Ливанската красавица очаква момченце, което ще роди през декември.

Енджи Касабие

Енджи Касабие очаква първото си дете

Новината бе съобщена от пиара на хубавицата Наско Лазаров. Въпреки щастливата новина, Енджи мълча през повечето време за бебето, най-вече от страх и суеверие.

Преди година тя преживя спонтанен аборт, в който загуби близнаци. Миската все още се колебае и къде да роди–в България, или в родния Ливан, пише вестник „България днес”.

Въпреки напредналата си бременност, Енджи Касабие не спира да работи и да провежда семинари из страната на тема здравословно хранене.

Припомняме, че след тежка бременност и няколко влизания в болница, лекар в родния й Бейрут допусна грешка и красавицата загуби близначките, които очакваше.

След драмата Енджи бе с опасност за живота и заради това се наложи опитни специалисти да извадят бебетата, за да запазят живота на диетоложката.

Тогава се говореше, че заради нещастието Енджи получила категорична забрана да зачева в рамките на поне година, но след като периодът минал, ливанката веднага се втурнала по лекари.

След загубата на бебетата й, красавицата има страх от бременността и поради тази причина упорито крие корема си.

Въпреки, че твърди, че е на 29 години, реалната й възраст е 36 лазарника и заради това бърза да роди. Енджи е убедена, че бъдещият наследник ще скрепи брака й с Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар