Изненада: Наум Шопов и Теа Минкова се ожениха с тайна сватба! (виж тук)

Изненада: Наум Шопов и Теа Минкова се ожениха с тайна сватба! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наум Шопов се ожени тайно за половинката си Теа Минкова!

Лекарят – актьор Наум Шопов – младши тайно се е венчал за приятелката си Теа Минкова. Двойката планираше скромна сватба през есента, която вече е факт.

Наум Шопов

Наум Шопов и Теа Минкова вече са съпрузи

На един от последните клипове в мрежата Теа е с пръстен, който много прилича на златна халка. Бижуто е изчистено и е на безименния пръст, което е още един намек, че вече не е само сгодена, пише вестник „България днес”.

Двойката е в очакване на първото си дете, което ще се появи в края на годината. Бракосъчетанието е минало в тесен семеен кръг, като двамата планират още една венчавка след появата на наследника си.

Припомняме, че преди време двамата обявиха официално, че ще стават родители на момиче.

„Ще си имам най-накрая още една принцеска“, каза Наум Шопов във видеоблога, който правят с годеницата си. Бъдещите родители обещават да разкрият и името на бебето, но засега не му е дошло времето.

Раждането се очаква да е през зимата. Преди това актьорът от „Откраднат живот“ си пусна снимка как чете ръководство за татковци.

Теа Минкова пък обяви, че всеки ден пишат дневник на нероденото бебче. А скоро с Наум ще пуснат и видеовариант как върви третият триместър от бременността й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар