Чаровната Ева Веселинова не крие бръчките по лицето си! (виж тук)

Чаровната Ева Веселинова не крие бръчките по лицето си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова не крие бръчките по лицето си!

Репортерката Ева Веселинова упорито крие на колко е години. Но бръчките по лицето й издават, че не е в най-първа младост. Русокосата чаровница показа наскоро свои снимки в съвсем близък план.

Ева Веселинова

Ева Веселинова си е напълно естествена, за което я поздравяваме!

На тях личи, че времето вече е започнало да оставя своите следи по нейното иначе симпатично лице. Ясно се забелязват бръчките между веждите на тв водещата. Което издава, че в реалния живот тя най-вероятно не е толкова жизнерадостна, колкото по снимките, а честичко се мръщи.

Освен това кожата й е набраздена край очите и около устата. Недостатъците по кожата на Ева издават, че лицето й е напълно натурално и тя поне засега не е прибявала до методите на изкуственото разкрасяване, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че преди време блондинката позира за кадър с широки дънки, които изглежда не са нейни. И мъжка риза, завързана на кръста и с нагънати ръкави. Което даде повод за слухове с кого ли си ляга тя.

Коментарът на самата Ева подсили впечатлението: „Било модерно с мъжки дрехи да се ходи… Абе, удобно е! Ако ме видите така, значи не съм спала в нас”.

Според слуховете тогава, Ева Веселинова има страстна връзка с тв продуцент. Той обаче бил семеен и няма как да афишира отношенията си с нея. Красавицата много искала да е официално с него, но засега тази ситуация я устройвала. Дали това е така, или не, тепърва ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар