Мистерията свърши: Разкриха тайната на Мая Манолова! (още подробности)

Мистерията свърши: Разкриха тайната на Мая Манолова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ето къде се фризира Мая Манолова!

Мая Манолова

Ето кой оправя главата на Мая Манолова

Прическата на Мая Манолова стана една от най-обсъжданите теми в хода на предизборната кампания. А тези дни папараците на вестник „Уикенд” видяха през обективите си как точно се фризира кандидат-кметицата на София.

Русото си каре с бретон бившата обмудсманка оформя при една от ученичките на стилист Капанов. Съперницата на Йорданка Фандъкова е редовен клиент на коафьорката от няколко месеца. И наистина – тя стои в салона близо 2 часа! Процедурата се повтаря поне три пъти седмично.

Мая Манолова предпочита да се фризира рано сутрин, за да избегне навалицата. Подкрепяната от БСП кандидат-градоначалничка дава по 50 лева за разкрасяване на всеки 3-4 дни, но понякога и по повече. Когато й предстоят важни срещи, тя прави и грима и маникюра си в салона.

Онзи ден малко преди 9 сутринта управляваното от професионален шофьор сребристо беемве на Манолова я закара при фризьорката й на бул. „Христо Ботев”. Майсторката на дамските прически я покани да седне на удобен стол, след което се зае да оправя косата й с четка и сешоар.

Малко по-късно в салона хлътна мъж с папка под мишница. Той подаде на Мая някакви документи, а тя ги прегледа набързо, след което го помоли да ги остави до дамската й чанта. През цялото това време пък ученичката на Капанов не спираше да обгрижва русата й грива.

Когато фризьорката си свърши работата, Мая стана и подаде петдесетачка. После си пожела приятен ден на персонала и излезе с младия мъж, донесъл й книжата.

Двамата си поприказваха на улицата, а когато се разделиха, мераклийката за столична градоначалничка отпи глътка кафе от картонената чаша в ръката й. Ободрителната напитка й я наляха в салона.

Манолова аха да се качи в автомобила си и да поеме по задачи, когато към нея се приближи брюнетка на средна възраст. Двете започнаха да коментират някакъв казус, а след като намериха начин за решението му, към кандидат-кметицата се втурна и спортно облечен господин с посивели коси.

На него Мая също отдели ценни минути от времето си. Престоят на бившата омбудсманка във и пред фризьорския салон продължи цели 2 часа. Колата й напусна района чак в 11 часа.

В началото на предизборната кампания Манолова имаше задочно счепкване на тема прически с Бойко Борисов. До това се стигна след като на 2 септември в 8,30 ч. сутринта блондинката попадна в ПТП.

Тогава медиите набързо разтръбиха, че лимузината на Мая е катастрофирала, докато е пътувала от фризьорския салон към офиса й. Новината стана сензация, а журналистите се юрнаха да разпитват кандидат-кметицата за подробности за инцидента.

Тя пък се подразни от интереса им и си позволи да им дава съвети как точно да си вършат работата. „Искам репортаж от салона, където се подстригва премиера… Кой го подстригва, как се подстригва и за колко пари”, рече им разгневената Мая Манолова.

Още същия ден министър-председателят задоволи любопитството на „червената” фурия с брифинг в централата на ГЕРБ. „За жените е важно да си правят фъш-фъш и обем. Аз си се подстригвам сам”, отсече той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар