Стресът от развода със Саня отключил витилигото на Ники Илиев! (още подробности)

Стресът от развода със Саня отключил витилигото на Ники Илиев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ники Илиев отключил витилигото от стрес покрай развода си със Саня Борисова!

Ники Илиев отключи болест от стрес. Известният режисьор, който съвсем скоро ще изкара нов филм, пълен с БГ звезди, страда от супер рядко заболяване – витилиго.

Ники Илиев

Стресът предизвикал витилигото на Ники Илиев

Под 1 процент от световното население страда от него. Това е депигментация (обезветяване) на кожата, вследствие на автоимунна атака на организма към собствените му пигментни клетки.

„Започнаха да пишат и да говорят, че съм грозен заради витилигото“, оплаква се Ники Илиев. Нещо, което е изключително грозно, убедени са близките и феновете му. За които болестта няма никакво значение.

Стрес и нерви покрай развода със Саня Борисова отключват витилигото при режисьора, разбра вестник България днес. След няколко години щастлив брак, изглеждащите като супер хармонична двойка Ники и Саня се разделиха с гръм и трясък.

Отначало всички решиха, че изневери и ревност стоят в основата на краха. Нещо, което бе категорично отречено и от двамата.

След сериозното сътресение прахът от драмите вече се е уталожил и двамата са в добри отношения, което е най-важното. Сега Ники е сам и е концентриран върху работата си, а тя си има богат ухажор, решен да спечели сърцето й на всяка цена.

Зложелателите по адрес на Ники Илиев не могат да го трогнат или обидят. Витилигото не е заразно заболяване. И се проявява обикновено при провокиране от емоционални фактори или физически и химически травми върху кожата на хора, предразположени към развитието му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар