Невероятно: Ваня Червенкова стана доброволец в зоопарк! (виж тук)

Невероятно: Ваня Червенкова стана доброволец в зоопарк! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Ваня Червенкова стана доброволец в зоопарк!

Огромно шимпанзе яхна родната бизнес икона Ваня Червенкова. Като в част от приключенски филм се озова пловдивчанката. Заобиколена от бели тигри, шимпанзета и орангутани, Ваня Червенкова се превъплъти за кратко в звероукротител.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова стана доброволец в зоопарк

Родната бизнес дама е част от момичешка скаутска група, която за пореден път посещава частен зоопарк в Обединените арабски емирства. Тя се явява доброволец в дома на десетки диви животни, собственост на Джасим Али.

„Да боядисваш 6 часа на 40 градуса по Целзий се оказа нелека и адски изтощителна работа, но когато знаеш, че го правиш ДОБРОВОЛНО в името на едни същества, напълно безпомощни, ти приижда адреналин, който не подозираш, че съществува в организма ти…“, разказва Червенкова, за да опише вълнуващото си приключение.

С мече в ръка и червена боя, Ваня пребоядисва цялата ограда на зоокъта. В знак на благодарност Джасим Али, който от години стопанисва мястото, й позволява да нахрани с биберон бял тигър, роден съвсем скоро.

За финал на приключението Ваня Червенкова има удоволствието да се погушка с шимпанзетата Халюма и Адуга, като сбъдна съкровената мечта на всяко дете.

По думите на Ваня Червенкова Джасим Али живее буквално в своята частна зоологическа градина, като приема всички спасени от него животни като истински деца.

Тя дори споделя, че Джасим е съкрушен след смъртта на едно от орангутанчетата, за които се грижи. Бизнес дамата сподели в социалните мрежи и клип с погребението на животното, което трогна стотици, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар