Силно земетресение ужаси Моника Валериева и Андреа в Истанбул! (виж тук)

Силно земетресение ужаси Моника Валериева и Андреа в Истанбул! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа и Моника Валериева ужасени от земетресението в Истанбул!

Истанбулското земетресение едва не струва живота на плеймейтката Моника Валериева и на първата й дружка Андреа. Двете мацета за пореден път решиха да си починат заедно в турския град. Но този път земетресението разлюля луксозния им воаяж.

Андреа

Андреа вече започна да си сваля и по десетина-петнадесет години от лицето

Трусът, който изкара на улицата целия град, пропукал тавана на хотелската стая на силиконката. А полилеят зловещо се разлюлял над главата на Моника Валериева.

За ужаса сподели самата плеймейтка, която усетила труса в хотела, в който отседнала заедно с бившата на Кобрата. Брюнетката веднага публикува снимки на разцепения хотелски таван над главата си в социалните мрежи.

Андреа, която била в друга стая, се разминала с щети. Двете красавици успокоиха феновете си, че са добре. Като след разцепения таван Моника публикува успокоително видео по бански край басейна на лъскавия комплекс, пише вестник България днес.

Междувременно потребителите в мрежата не спират да се кикотят от факта, че Андреа започна да сваля и години от лицето си.

Ако някога се правеше само на слаба с фотошопа, то сега е решила да свали едни 10-15 годинки от физиономията си. Което обаче е не само смешно, но и жалко, коментират хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар