Лекарката Боряна Димитрова пребори анорексията с…бели денс!(Още подробности)

Лекарката Боряна Димитрова пребори анорексията с…бели денс!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Лекарката Боряна Димитрова се спасява от анорексия с ориенталски танци!

Дипломираният медик и изкусна бели денс танцьорка Боряна Димитрова, която впечатли журито на „България търси талант“ и заслужи своето място на полуфинала на шоуто.

Боряна Димитрова преборила анорексията с ориенталски ритми

Лекарката гостува в студиото на„Преди обед“ по Би Ти Ви. За да сподели как балансира между бялата престилка и екзотичните ритми.

„Решението да участвам в „България търси талант“ не беше много трудно, тъй като това, което ме доведе, е желанието ми да покажа на хората какво всъщност е ориенталският танц и че той е красиво изкуство“, сподели тя.

„Хората си представят, че това е кючек, нещо пошло, нещо вулгарно, но всъщност това е изкуство, което изисква много години тренировка и има много история. Има много танцови стилове“, заяви Боряна Димитрова.

Лекарката разказа пред Деси и Сашо, че бели денсът е довел до много сериозна трансформация в нейния живот. „Като започнах, бях много свита, имах проблеми със самочувствието“, отбеляза тя.

Когато вижда пищните дами, които предизвикват възхищение със своите движения, тя прекратява собствената порочна практика да ограничава яденето почти до степен на анорексия.

„Първото ми излизане на сцена беше в Йордания. Тогава танцувах едва от два месеца“, каза Боряна Димитрова. Според нея най-трудното е да приемеш, че тялото трябва да свикне с тези движения, а това отнема време.

Докато култивира своята пластичност и грация, тя успява да завърши обща медицина. Казва, че вдъхновението за трудната специалност е получила от баща си, който е личен лекар. Със съпруга си пък тренират историческа фехтовка с меч.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар