Алекс Сърчаджиева ли е Розата в „Маскираният певец”?(Виж и останалите)

Алекс Сърчаджиева ли е Розата в „Маскираният певец”?(Виж и останалите)
Гласувайте за статията

И чаровната Алекс Сърчаджиева зад маска в шоуто „Маскираният певец“!

Талантливото изпълнение на хита на „Уикеда“ – „А ние с Боби двамата пием кафе“ не успя да осигури място на Рицаря на сцената на „Маскираният певец“ занапред.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева ли е Розата?

Зрителският вот определи свалянето на доспехите му. А разследването на детективският панел „удари на камък“, когато под маската се оказа актьорът Димо Алексиев.

Изненадата бе голяма за всички детективи – и за тези от панела, и за тези пред малкия екран. Защото името на актьора до този момент не бе свързвано с близо 100-килограмовите рицарски доспехи.

Звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“, който рядко се впуска в различни изяви освен на театралната сцена и в киното, безспорно ще се нареди сред най-неочакваните участници в бляскавото шоу.

Димо Алексиев сам определи участието си като предизвикателство, особено когато е трябвало да оправдава отсъствията си от вкъщи.

„Беше изключително трудно да опазя тайната, особено от жена ми. Доста лъжи се наложи да измисля, за да не разкрия, че участвам в това шоу. Искам да пожелая успех на всички останали маски“, сподели той минути след като маската му падна.

Мистерията около участниците във формата предизвика сериозни реакции в социалните мрежи, където почитателите на предаването не спират да коментират изпълненията на участниците и след края на ефира.

Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях.
Бикът – Филип Аврамов
Рицарят – Димо Алексиев
Розата – Александра Сърчаджиева
Принцесата – Ася Дойчева (Алисия)
Кукерът – Ненчо Балабанов
Паунът – Иван Звездев
Пилето – Дивна Станчева (или просто Дивна)
Лъвът – Албена Михова
Шапката – Николай Урумов
Бухалът – Валентин Михов
Пчелата – Людмила Сланева (Локо)
Коконата – Джулиана Гани
Звездата – Енчо Данаилов (Бате Енчо)
Шотландецът – Юлиан Константинов
Гарванът -Деси Добрева
Пеперудата – Прея Осасей

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар