Кирил Добрев пръска луди пари за школото на щерка си! (ето къде учи тя)

Кирил Добрев пръска луди пари за школото на щерка си! (ето къде учи тя)
Гласувайте за статията

Кирил Добрев дава луди пари за образованието на щерка си!

Кирил Добрев е амбициозен баща и не щади средства за образованието на наследниците си. Дъщерята на зам.-шефа на БСП от тази година е осмокласничка. Но не в редово държавно училище, а в частния Американски колеж в София.

Кирил Добрев

Кирил Добрев много държи на образованието на щерка си

Справка с „ценоразписа“, публикуван на официалния интернет сайт на школото, показва, че годишната такса за ученик там възлиза на 6700 евро. За 5-те години, които щерката на Добрев ще изкара зад чиновете на престижното училище, той ще похарчи внушителните 67 хиляди лева. Ако междувременно сумите не се покачат.

Дали бесепарят е почерпил в централата на червените за успеха на щерка си, колегите му не издават. „Всичко хубаво, но защо с Корнелия Нинова не си пратиха децата да учат руски, а ги образоват по американски стандарт“, шушукали помежду си негови съпартийци.

Социалистът изключително държал на отличния успех на щерка си. А през годините неведнъж е показвал в личния си фейсбук профил снимки на бележника й, осеян от горе до долу с шестици.

Добрев се отплащал подобаващо за старанието, като угаждал на наследничката си със скъпи подаръци. Досущ като него, тя също е увлечена по модните тенденции и световните марки. А в гардероба си има обувки за по 2 хиляди лева чифта.

Не по-различно стоят нещата и с по-големия й брат Николай. През лятото пък той завърши престижен бизнес университет в Лондон. И вече има диплома в специалността „Инвестиции и финансов риск“.

За 3-годишното му обучение на Острова баща му се бръкнал 120 хиляди лева само за солените семестриални такси. В тази сума не влизат личните разходи за квартира и джобните пари. Които родителите му са му давали, за да не му липсва нищо.

Зам.-шефът на БСП обаче има едно основно изискване към децата си – когато завършат и понатрупат опит в чужбина, задължително да се върнат да градят кариери у нас.

За разлика от него, Корнелия Нинова не настоявала синът й Рафаел да се прибере от САЩ, където той е финансов анализатор в една от най-богатите банки в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар