Бомба: Краси и Паулина преспаха заедно във Фермата! (още подробности)

Бомба: Краси и Паулина преспаха заедно във Фермата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Краси и Паулина най-после заедно във Фермата!

Два дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във Фермата: Нов свят автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина.

Фермата

Любовна връзка се заформи във Фермата

Мачото, чийто силен нагон и склонност към безцеремонни флиртове му спечелиха прозвището Ромео в шоуто, прекара първата си нощ с обекта на желанията си в прегръдки и откровения. Но не посмя да стигне до крайности.

„Добре, ти харесваш ли ме, или си играеш? Това ме интересува?“, попита под чаршафите българката с никарагуанска кръв.

„Аз да си играя? Ти мислиш, че мен не ме гледат хора отвън, така ли?“, обърна й гръб обидено Краси.

„Ама ти си нямаш никой, в смисъл, нямаш си приятелка?“, подкачи го Паулина. А той приключи темата с лаконичното: „Е, вече си нямам!“.

За три седмици в шоуто сиромахът Краси и чорбаджийката Паулина не спряха да си чуруликат на прозореца в тримертовата ограда. Която разделя стопанстото на бедните от това на богатите.

Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания дори я изненада с подарък за рожденния ден на 11-годишния й син.

Паулина, която влезе в шоуто с визитка на момиче, издържащо се от задоволителния си сексуален живот, се съгласи да излезе на среща с Краси.

Продукцията им позволи да напуснат пределите на стопанствата си и да изведат животните на паша, а веднъж събрали стадата си, двамата се прегърнаха и повече не се пуснаха.

Миналата седмица Джунов призна, че е Паулина му е завъртяла главата и иска да бъде близо до нея.

Въпреки че наруши правилата на играта, прескачайки оградата, продуцентите на Фермата решиха да не застават на пътя на любовта и му дадоха право да избере кое е по-важно за Краси – лоялността към отбора на сиромасите или прегръдката на любимата жена.

Беглецът Ромео, без да се замисли, последва сърцето си и избра своята Жулиета, което доведе до торнадо от грозни коментари и разделение на два лагера сред сиромасите.

И докато Краси жертва уважението на отбора си заради Паулина, тя умело лавира във флирта с него и не му позволява да я целуне.

Силиконката на няколко пъти спомена, че навън си има приятел. Който е голям вносител на ядки от арабски произход.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар