Студът не я плаши: Биляна Йотовска отново заголи прелести! (виж тук)

Студът не я плаши: Биляна Йотовска отново заголи прелести! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Йотовска не се плаши от студа, разхожда се полугола навън!

По къси гащи и джапанки се разхожда в края на септември Биляна Йотовска. Въпреки ниските температури, нищо не може да стресне миската.

Биляна Йотовска

Биляна Йотовска е истинско изкушение за мъжките погледи

Красавицата бе забелязана да се разхожда до столичен ресторант. Където пи кафе и хапва в компанията на близка приятелка, пише вестник „България днес”.

Биляна умело шофира сама колата си, без никакво притеснение. И си тръгна абсолютно спокойна след това.

Припомняме, че носителката на титлата „Мис Дупе“ Биляна Йотовска ще издава втора книга, която ще носи името „Наръчник за здравословен живот“.

В нея тя споделя 73 диетични авторски рецепти за всички, които искат да направят първата крачка към оформено и стегнато тяло като нейното.

С тази книга Биляна иска да помогне на много миски, както и на обикновени момичета да имат по-здравословен начин на живот.

Йотовска открай време претендира с факта, че цялото й семейство се храни по определен режим. И не допускат да се слага вредна храна на масата в дома им, писа вестник „ТелеграФ“ преди месеци.

През лятото Биляна Йотовска, мъжът й Митко Димитров и щерка им се бяха отдали на лятната си ваканция, която прекараха на о-в Бахрейн.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар