Мариус Куркински откровено: Ще си присадя коса, плешивостта ме плаши! (виж тук)

0

Мариус Куркински се реши – ще си присажда коса!

Топ актьорът Мариус Куркински взе решение да си присади коса. Прочутият артист се притеснява от петно на темето, което решил да поправи с присаждане на коса.

Мариус Куркински
Мариус Куркински е решил да си присади коса

„Ще си присадя коса. Появи ми се много голяма дупка на темето. Дългата коса си я пускам, за да я прикривам. Мислих много и дори съм правил вече консултации. Все пак съм актьор, публична личност”, споделя той.

Артистът не се притеснява от белезите на времето и никак не се бои да признае, че ще прибегне до естетическа корекция, пише вестник „България днес”.

„Не съм суетник, но все пак смятам, че това ще е стъпка в правилната посока”, споделя още той. Вероятно това ще се случи след юбилея на актьора на 15 октомври.

Къде Мариус ще си присади коса не е ясно, но две са клиниките в Европа, където са най-добрите хирурзи. Едната е в Турция, а другата в Италия, където Наско Сираков преди време се подложи на процедури.

Тогава съпругата му Илиана Раева сподели, че са чакали с месеци да се отгледа присадка от собствената му коса. „Резултатът е поразителен”, споделя още тя.

Други известни личности, които споделиха за проблемите си с оплешивяването бяха Боби Михайлов, Вальо Михов, Ваня Джеферович, Евтим Милошев, Димитър Бербатов и други.
Процедурите се оценяват на минимум 20 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.