Към Кубрат Пулев ли са насочени острите думи на Андреа?! (виж тук)

Към Кубрат Пулев ли са насочени острите думи на Андреа?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Към Кобрата ли са насочени думите на Андреа!

Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев – Андреа пусна много любопитен цитат от великия Фьодор Достоевски в социалните мрежи. В него се говори предимно за лъжата и самозалъгването.

Андреа

Андреа с неочакван пост в мрежата

По принцип подобно съобщение не би се приело по особен начин. Ако само преди няколко дни Кобрата не бе заговорил за отношенията си с едрогърдата блондинка.

Кубрат Пулев сподели следното относно края на връзката с фолк певицата: „Тя обяви раздялата преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти.

Тя е невероятен човек, уникален… Говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин“.

Самата блондинка пък написа часове по-късно следното: „Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша собствените си лъжи, достига до момент, в който не е в състояние да различи истината в него или около него.

Като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С липсата на уважение, той престава да обича“. Дали обаче мистериозното съобщение на Андреа е свързано с Кобрата, можем само да гадаем.

Източник: Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар