Побесня: Виж как и защо Райна избухна в мрежата! (още подробности)

Побесня: Виж как и защо Райна избухна в мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Райна избухна разгневена в мрежата!

Фолкпевицата Райна се опита уж със спокоен тон да обясни на своите последователи във Фейсбук, че не се чувства тъжна и самотна на рождения си ден.

Райна

Райна изригна гневна в мрежата

Но от текста, който красавицата „изля“ в официалния си профил се усеща раздразнение от коментарите за личния й живот и раздялата с ММА боеца Валери Тюлеков.

Райнето, всеизвестна с македонския си буен нрав, разгневено прикрива с фалшив непукизъм самотата след раздялата си с Валери Тюлеков. Македонското девойче няма късмет с мъжете и трудно намира своята половинка, връзките й се разпадат лесно.

Вече на 38 години тя няма желание за семейство и все по често го изтъква сякаш не й е дошло времето. По всичко личи, че феновете и се притесняват за поредния неуспех в личен план и самотата, която я посреща.

Певицата обича да пътува по света и семейство и деца не са и в приоритет в близко бъдеще. Ето какво пише Райна:

„Мили хора, виждам, че голяма част от вас са се подвели от публикациите, които се тиражираха преди около две седмици, по повод рожденият ми ден. Според които, видиш ли, съм отпразнувала празника си “самичка, тъжна “ и прочие…

Зная от къде са изфабрикувани те, но това е друга тема, която е под достойнството ми да коментирам…“, язвително подхвърли Райна.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар