Щерката на кака Лара й води зет!(Бенджи намери своя принц-виж още)

Щерката на кака Лара й води зет!(Бенджи намери своя принц-виж още)
Гласувайте за статията

Щерката на кака Лара може скоро да й доведе зет

Бенджи, плод на любовта на кака Лара и журналиста Владимир Береану, може да им доведе зет. Бернарда Береяну, както е цялото име на дъщерята на Лара се носи на крилете на любовта, пише HotArena.

кака Лара

Щерката на кака Лара е лудо влюбена

21-годишната чаровница е влюбена и мноог щастлива с колегата си актьор. Двамата със Сотир Мелев имат връзка повече от година и не спират да се обичат.

Бернарда, която е копие на майка си, е хлътнала до уши по гаджето си. Двамаат вече са правили роминтични пътувания до Венеция, както са се вихрили на диви партита по Черноомрието.

Бенджи не спира да качва снимки от общите им пътешествия, пише „България днес”.

Влюбените вероятно вече са много сигурни в отношенията си, защото са поели грижата и за трети човек. Не, това не е тяхно общо дете, а по-малката сестра на Бенджи-Вая.

Тя е плод на любовта на Кака Лара и втория й мъж, оператора от Нова телевизия Веселин Сивков.

Второкласничката било плътно до кака си и гаджето й.Почти цяло лято тримата изкарали на морето, а Сотир се разбирал перфектно със сестрата на приятелката си.

А талантливата Бенджи заляга над актьорското майсторство, тъй като е втори курс студентка в НАТФИЗ. Тя вече има участия в две постановки на Младежкия театър „Николай Бинев”.

Амбициозната девойка прави всичко възможно, за да покаже, че е талантлива млада аткриса, а не само дъщеря на кака Лара и Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар