Дара Екимова смело крачи по пътя на баща си!(Подробности)

Дара Екимова смело крачи по пътя на баща си!(Подробности)
Гласувайте за статията

Дара Екимова върви смело по пътя на баща си Дими от „Сленг”

Дара Екимова упорито преследва мечтите си. Младото момиче превърна песента си „Sagapao“в абсолютен летен хит!

Дара Екимова

Дара Екимова смело върви по стъпките на татко си

Дара Екимова е млада, амбициозна, докосва големите успехи, но стои здраво стъпила на земята.

За разлика от други нейни връстници, които привличат внимание със скандални текстове и визия, дъщерята на Ива Екимова залага в песните си на чувството и посланията.

– Дара, това лято направи страшен бум с песента си Sagapao, в която те видяхме наистина в много различна светлина. Очакваше ли подобен успех?

– Аз даже си мисля, че в тази песен съм най-много себе си от всичко, което съм правила досега. Показвам повече от темперамента си, но от тук нататък ще бъда все по-изненадваща и ще показвам все повече от себе си.

Изобщо не съм очаквала песента да предизвика такъв невероятен интерес. Дори не съм и предполагала, че може да се получи нещо подобно.

Всеки изпълнител тайно се надява, когато вади нова песен, тя да се хареса и да пожъне успехи. Но никога не може да предполага реално докъде ще стигне.

Наистина е много вълнуващо за мен всичко, което се случва. Фактът, че песента попадна сред най-излъчваните в ефира, стана номер едно в много класации, просто не можех да повярвам.

– И въпреки огромното вълнение, което изживяваш, ти някак стоиш стабилно стъпила на земята, не летиш в облаците, повлечена от силата на успеха…

– Много пъти съм гледала интервюта на други популярни изпълнители и ми е правело впечатление как им казват „О, ти много бързо изгря!”, „От нищото стана звезда!”. А всъщност това изобщо не е така.

Ти през цялото време вървиш един доста труден път, правиш много други неща, които обаче никой не вижда, просто защото те не се получават и нямат този успех.

Но в един момент, когато избухнеш, което не е нито завинаги, нито лесно за поддържане, хората си казват „леле, много бързо й се случва всичко”, а всъщност само ти си знаеш колко време, труд и търпение ти е отнел този успех.

– И все пак е много лесно човек да се главозамае, защото успехите са сладка територия, с която бързо се свиква…

– Много правилно, така е. Аз осъзнавам всичко, през което минавам и което ми се случва, и се надявам, както досега, да седя здраво стъпила на земята.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар