Кубрат Пулев направи неочаквани разкрития!Край на всякакви догадки и спекулации!

Месеци нареди витаеше въпросът дали наистина Кубрат Пулев и Андреа са приключили дългогодишната си връзка. И ето че звездният боксьор наруши няколкомесечното мълчание и разкри цялата истина за отношенията помежду им. А тя се крие в една-единствена дума - край. [caption id="attachment_432946" align="aligncenter" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев разкри цялата истина[/caption] Коментарите по темата започнаха през юли, след като Андреа публикува следния текст в социалните мрежи: "Твърде съм млада за сватба и твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на живота на необвързаните". Последва мълчание както от певицата, така и от боксьора, но публикациите на Андреа, от които Кобрата отсъстваше, затвърждаваха версията за раздялата им. Тя наистина е факт, потвърди спортистът, след като му писна да чете всевъзможни интерпретации по темата. "Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие, и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин”, сподели в интервю пред "Монитор" Пулев. Кобрата се върна отново и към скандалната целувка с Джени Суши, заради която за известно време му бе отнет лицензът за Калифорния.

"Какво ли не се изписа по мой адрес, какво ли не прочетох. Изговориха се такива теории и все супер убедителни и уж логични, така и не успях да запомня сюжетите на всички. Ето, тази адвокатка сега ще го съдере, ще му вземе 600 000 долара, ще му разбие живота, с кариерата му е свършено.

Думи, изречени от устите на уж умни, интелигентни хора, начетени, а колко глупости родиха главите им. Слушах, четях и се удивлявах на идиотизмите, които се сипеха с моето име. То банковата ми сметка щеше да бъде изпразнена, то със сигурност нямаше как да победя империята на Глория Олред, която е осъдила и Доналд Тръмп и други много сериозни хора. Зануляваха ме, съсипваха ме и ме оплакваха всеки божи ден, от сутрин до вечер. А аз хем бях учуден, хем се забавлявах. Но в крайна сметка съм доволен, че справедливостта възтържествува. Кубрат Пулев доказа, че може да побеждава и в Америка сериозни противници. И на ринга, и извън него!".