62-годишната Илиана Беновска показа завидно тяло по бански! (виж тук)

62-годишната Илиана Беновска показа завидно тяло по бански! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиана Беновска се пусна по бански и за годините й никак не изглежда зле!

Илиана Беновска взриви „Фейсбук“ с горещ кадър, на който позира по бански насред екзотичен плаж. Преди да атакува парламента с началото на новия политически сезон, хапливата журналистка си подари ваканция на топло.

Беновска

Беновска се пусна по бански, не изглежда никак зле

През цялото време тя правеше приятелите си в социалните мрежи съпричастни с емоциите от нейния отдих, но най-много коментари провокира плажната й снимка.

62-годишната Беновска получи комплименти за фигурата си, като мнозина заподозряха, че вероятно я поддържа с диета с любимите си плодове – ябълките.

Всеизвестно е, че водещата от Канал 3 полага завидно много грижи за външния си вид. Освен че експериментира с прическите си, следи изкъсо и всички актуални модни тенденции. Стилът й неведнъж е давал повод за крайни коментари.

Преди 3 години на светско събитие тоалетът на журналистката предизвика интернет скандал, който влезе даже в новините, пише Ретро.

Тогава тя събра погледите с цикламена рокля на ексцентричния дизайнер Александър Маккуин, струваща няколко хиляди лева.

Беновска отдавна си е заслужила първото място в класацията на най-острите и устати журналисти. Но пък не може да й се отрече, че си разбира от професията и винаги задава точните въпроси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар