Скандалната Марешка Глущук с екстеншъни за 3 бона в „Игри на волята“! (виж тук)

Скандалната Марешка Глущук с екстеншъни за 3 бона в „Игри на волята“! (виж тук)
3 (60%) 1 vote

Марешка Глущук с екстеншъни за 3 000 лева в „Игри на волята“!

Плеймейтката Марешка Глущук къса нервите на зрители и съотборници в „Игри на волята” със своята вироглавост и желанието си да се изкара жертва. Въпреки че не спира да натяква колко лошо се е отнесло с нея семейството й, тя се похвали с екстеншъни, които сложила в Москва.

Марешка

Марешка с екстеншъни за 3 000 лева

Свалянето на изкуствената й коса щяло да струва 3 бона, затова тя решила да участва с нея в предаването. Въпреки че пречи при екстремните игри и затруднява съотборниците й. В нейното племе скандалите с плеймейтката са всекидневни.

„Всяка една интрига, която е става тука е заради тебе“, споделя Йоана на Марешка. Според Маша, тя казва, каквото мисли и не е лицемерна като останалите.

За трета поредна седмица прабългари ще живеят в луксозната вила. Силните отново показаха, че когато става въпрос за териториална битка, няма кой да ги спре. Въпреки победата в лагера на Прабългари отново има напрежение.

Роберта сподели, че тази победа не и е сладка, защото след края и, са я обвинили. Георги и Юлиян са ядосани, защото са чули Роберта да казва, че не може да се справи и я смятат за слаб играч, а Георги я нарича „Мис Свят“.

Славяни не успяват да си запалят огън на плажа и им се налага да спят на студено. Добрин е ядосан на останалите от Траки, защото не са го послушали за стратегията на играта. Според него е трябвало близначките да копаят в пясъка, а не Ана – Мария.

Източник: hotnews.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар