Сензация: Мегз взривява с нов риалити формат! (още подробности)

Сензация: Мегз взривява с нов риалити формат! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз пуска нов риалити формат!

Миглена Каканашева – Мегз най-после повдигна завесата за това какво ще представи на есен. Проектът се казва TopQueen. И излежда е нещо като VIP версия на най-успешното интернет риалити “Кралицата на инстаграм”, което също е нейно.

Мегз

Мегз с ново риалити

Хитрата Мегз е използвала пиниза VIP срещу BIG BROTHER. И е успяла да си спечели финансиране за втори проект от Нова Телевизия.

Каканашева пусна кратко стори в инстаграм профила си, с което загатва, че нещо ново и доста по-голямо се задава.

И разбира се шушуканията по темата веднага започнаха. Изглежда Нова са останали доволни от предните проекти на дизайнерката. И този път са инвестирали доста повече в проект с популярни лица.

Тази година няма Биг Брадър и Мегз видяла златна възможност в липсата на популярни лица на екран и веднага набутала своята идея.

Злите езици говорят как Каканашева шашнала продуцентите си със специално разработена стратегия, с която да съберат армия от актуални, млади интернет сензации с много последователи и по този начин да имат пълен монопол над интернет пространството.

Припомняме, че самата Мегз създаде и използва същия подход в модния си бизнес години наред и се превърна в един от най-разпознаваемите модни брандове у нас. Сега дизайнерката умело продава този пакет и на телевизията.

На сторито на Каканашева само в снимка се виждат лицата на популярни моделки, влогърки и блогърки всяка със стотици хиляди последователи. За изумление на публиката в сторито се вижда и снимка на Нора Недкова.

Плеймейтката не е от Ангелите на Мегз и мнозина се учудиха какво прави там изобщо. Това, обаче, само още повече подклажда любопитството и всеки се кани да гледа и да види какви ще ги сътвори кралицата на Норландия този път.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар