Потрес! Деян Донков се надупи и всичко лъсна (СКАНДАЛНО ФОТО)

Потрес! Деян Донков се надупи и всичко лъсна (СКАНДАЛНО ФОТО)
Гласувайте за статията

Деян Донков, като почти всеки актьор, е много разкрепостен и не се влияе от мнението на околните. Ето защо той няма никакви задръжки и не го крие.

Деян Донков отново провокира феновете си. Този път им показа дупето си на безлюден плаж в Гърция.

Деян Донков

Деян Донков няма задръжки

Актьорът обожава провокациите и по неговите думи е луд човек, но в добрия смисъл на думата. На провокативните фотоси той тича към кол, качва се на него и вдига ръце като разпънат.

„Внушението е, че използва фалически символ заедно с християнското разпъване на Исус, а истината е, че Динката просто се забавлява“, коментират хора от обкръжението му.

Донков много пъти е заявявал, че за него няма табута в секса. „Не знам какво не бих направил в секса, защото с партньора можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие“, казва Донков.

Звездата не крие, че не харесва силиконови гърди и операциите на жените около него, а харесва натуралните форми на жена си Радина Кърджилова, пише „България Днес“.

Дали обаче 33-годишната майка на малкия му син одобрява тази прекалена негова разкрепостеност, не се знае. През годините Радина е доказала, че има мярка, докато при мъжа й това не съществува.

Деян Донков

Деян Донков надупен зад дърво

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар