„България търси талант“: Той играе най-бързия кючек, но животът му е адски тъжен!

„България търси талант“: Той играе най-бързия кючек, но животът му е адски тъжен!
Гласувайте за статията

Безработен, без пари, без приятели и на квартира при леля си–така живее най-бързия кючекчия в света Божидар Мартинов. Самият той обяви, че върти най-бързите кючеци на земното кълбо и действително показа умения, които потвърдиха думите му.

40-годишният мъж живее във врачанското село Краводер, но направи фурор на сцената на „България търси талант”. Той събра погледите, след като се съблече на сцената, овърза си шал с пендари около ханша и заигра сръчно гьобек на фона на парчето „Зарзават”.

България търси талант

Божидар от „България търси талант“ тъне в мизерия

Наред с високите токчета и грима, с които се качи на сцената краводерецът, Катето Евро го посрещна с думите: „Айде, Божидаре! Откога те чакаме! Ти си истински Божи дар”.

И въпреки че ководещите Даниел Петканов и Сашо Кадиев също завъртяха кючек край Божидар, журито не го пусна да продължи.

„Излязох така, за да бъда по-интересен. Няма да тръгна по улицата с токчета и грим. Всичко е за сцената”, категоричен е Божидар, цитират от „България днес”.

Той се надява в предаването да е бил забелязан от чалга звезди или продуценти, които да го ангажират и да му дадат работа.

„Харесвам Азис, Фики, Тони Стораро, Софи Маринова. Мога да участвам в някой техен клип или на друг певец. А може да работя и като танцьор в някой клуб”, споделя още пластичния Божи с биреното коремче.

Междувременно той си търси работа и в шивашки цех, и в завод във Враца. Надява се обаче участието му в шоуто за таланти да му помогне да си намери друга работа.

„Не беше случайно. Станах известен и започнаха да ми пишат фенки. Лошото е, че в Краводер повечето са ми братовчедки и не мога да си намеря момиче”, споделя още Божидар.

Той отказва да се премести в Монтана при семейството си, а предпочита да остане на село. Но работа там няма.

През лятото мъжът работел като сервитьор в Приморско, но от цялата история му оставали 500 лв.

„Цял живот мечтая за дом и семейство. Къщите тук струват от 15 до 20 000 лв. Сега съм беден и известен, това стана накрая”, споделя още Мартинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар