Журито в „България търси талант“ Славена Вътова все пак показа, че има талант!

Журито в „България търси талант“ Славена Вътова все пак показа, че има талант!
Гласувайте за статията

Славена Вътова е упреквана от мнозина, че няма място на стола на журито в „България търси талант“, тъй като няма изявен талант в нищо, но се оказва, че не е съвсем така.

Майстор на мъфините се оказа мис България Славена Вътова. Красавицата, която журира в „България търси талант”, разкри, че все пак има умение, което я прави специална, а именно—да пече мъфини, научи HotArena.

Славена Вътова

Славена Вътова прави мъфини

Славена показа, че е и добра майка, която храни децата си с домашно приготвена храна. Когато има възможност, Вътова запретва ръкави в кухнята и приготвя по някоя вкусотийка.

Последното, което журиращата хубавица приготви за близките си са домашни мъфини, от които семейството й си е облизало пръстите, пише „България днес”.

„Доказателство, че когато правиш нещо с любов, то се получава”, похвали се самата Славена. Браво!

Критиките към Славена Вътова са, че е известна само с короната си от „Мис България 2006“, а за това няма нужда от талант. Ето обаче че все пак красавицата от Шумен има някакъв талант.

Разбира се, беше лесно да се предположи, че е добра домакиня и я бива в кухнята. Славена е щастливо омъжена и има две деца, което предразполага към мисълта, че може да готви добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар