И двете щерки на Христо Стоичков не случиха на мъж: Нов развод в славната фамилия!

И двете щерки на Христо Стоичков не случиха на мъж: Нов развод в славната фамилия!
Гласувайте за статията

Семейни драми са белязали напоследък фамилията на Христо Стоичков.

По-малката дъщеря на футболиста – Христина, се е развела със съпруга си Лука по-малко от 3 години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов. По-рано тази година се разбра, че и кака й Мика е напуснала мъжа си Айкут, от когото има дъщеричка.

Христо Стоичков и Христина

Христо Стоичков пое още един развод в семейството си

Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма. Тя изтри всички техни снимки в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Според запознати Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на щерка си и вече дори не контактува с бившия си зет.

От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя с фамилия на мъжа си и отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители.

Макар миналата година да се заговори, че Камата отново ще стане дядо, това се оказа просто слух. Припомняме, че Христина и Лука се омъжиха през лятото на 2016 година на пищна церемония в баровския РИУ Правец. На тържеството просъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година.

Само роклята на булката струваше на 5 000 евро и бе дело на диайнера Валентино. А в разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал да снима младоженците, предават от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар