Виктория Петрова: Не съм супер силна! (Още за излиянията й)

Виктория Петрова: Не съм супер силна! (Още за излиянията й)
3 (60%) 1 vote

Виктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който пази в абсолютна тайна!

Години наред водещата в Би Ти Ви категорично отказва всякакви изяви, които не са свързани с работата й. В нюзрума на медията половинката на Красен Кралев се ползва с имидж на Желязна лейди, но признава, че има редица емоции, които й тежат.

Виктория Петрова

Красивата Виктория Петрова изля душата си

Не мога да кажа за себе си, че съм супер силна. Неуверена съм за някои неща. Липсата на здраве, разочарование – това ме прави тъжна. Не знам дали с такова впечатление остават хората, че съм силна, а по изключение някаква емоция ме прави слаба. Наскоро детенце на два месеца се бореше за живота си. Безумно гадна болест – цироза. Тъжна история. Вади ме от равновесие„, споделя Виктория Петрова.

Тя признава, че се е превърнала в абсолютен работохолик и не съжалява за това. „Нито сама лъжа себе си, нито съм заблудила някого, че е така. Да си журналист и да не си отдаден на 100% – абсурд. Това е моят живот. Така съм си го избрала да бъде. Зарежда ме да работя. Не чувствам умора от ефира“, категорична е ТВ звездата.

Неведнъж тя е била в центъра на медийни слухове и трън в очите на колежки заради естествената си хубост. Тя споделя, че е суетна в рамките на нормалното и никога не е искала да изпъква само с красота.

„Старала съм се, учила съм, чета по различни теми, за да не бъда голословна. Тази битка обаче е обречена“, разсъждава красавицата, предават от Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар