Това дупе го вдигна на всички мъже във „Фермата“

Това дупе го вдигна на всички мъже във „Фермата“
Гласувайте за статията

Мариана Маринова е сред най-сексапилните дами във „Фермата“ и неслучайно жадните мъжки погледи постоянно клонят към нея. Така стана и сега, когато сочното й дупе излезе на показ.

Неволно разголеното дупе на Мариана Маринова подлуди мъжете в отбора на богатите в риалитито „Фермата: Нов свят“, пише HotArena.

Мариана Маринова Фермата

Ох, какво дупе на Мариана Маринова!

Обута в къси панталонки, организаторката на конкурси за красота се приведе под прав ъгъл, за да задържи рамката на току-що сглобен шкаф в лятната кухня.

Позата й не остави много на въображението и привлече жадния поглед на треньора на звездите Сами Хоссни. „Освен да си подпра така и да се скрия, не знам какво друго да направя!“, засмя се нашенецът с египетска кръв, показвайки, че ползва дървената плоскост като параван за ерекцията си. Нищо неподозиращата Мариана се изправи от раз при коментарите им, за да не разкрива повече от прелестите си в национален ефир.

Шефката на силконките у нас не е единствената чорбаджийка, успяла да нахлуе в мокрите фантазии на мъжете в отбора. Паулина Ванегас – силиконката от отбора на чорбаджиите, побърква сиромаха Краси Джунов почти от самото начало на шоуто. Миналата седмица той не издържа и се прехвърли през триметровата ограда, за да се пренесе при любимата си, въпреки че така предаде отбора си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар