Бомба: Ето кой е Бикът в „Маскираният певец“!

Бомба: Ето кой е Бикът в „Маскираният певец“!
Гласувайте за статията

Владо Карамазов се крие зад образа на бика в хитовото риалити „Маскираният певец”. Известният изпълнител от известно време е успял да хвърли в недоумение роднини и приятели, които са убедени, че участва в риалити предаването.

От антуража на актьора са убедени, че той участва в предаването, което завладя ефира. Те са категорични, че откакто шоуто е започнало, звездата от „Дяволското гърло” се е променил коренно, пише „България днес”.

Владо Карамазов

Владо Карамазов е Бикът

Актьорът вече не е така активен в социалните мрежи, рядко пуска видеа и почти не си вдига телефона. „Станал е много потаен. Крие какво ще прави. Все бил зает, но не казва с какво”, споделят близки на актьора.

За това били виновни и репетициите на Владо Карамазов. От сутрин до вечер артистът е зает с поредното си изпълнение на сцената.

Досега детективския панел изобщо не го е разкрил, или по-скоро хвърлят прах в очите на публиката. Те са установили единствено, че става дума за актьор, но подозират Филип Аврамов.

Ники Кънчев и компания обаче упорито пропускат няколко жокера. Във визитката си героят обяснява колко много обича да пътува и не се притеснява от това. Карамазов е запален пътешественик и е обиколил над 40 държани.

А влечугото е тясно свързано с актьора. Преди години, докато беше водещ на „Сървайвър” змия ухапа кмета на Раднево Нончо Воденичаров, който по-късно почина.

Последният жокер е именно костюмът на певеца. Актьорът е зодия телец и в шоуто участва именно в образа на бик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар