Ричард Величков се срина след скандала, не си показва носа навън!

Ричард Величков се срина след скандала, не си показва носа навън!
Гласувайте за статията

Ричард Величков е потънал вдън земя заради скандала, който се разреази покрай него. Мистър София се срамува даже да напусне дома си.

Фитнес инструкторът Ричард Величков е изпаднал в дълбока депресия, след като бе уличен в измама с хранителни добавки, разкриват негови близки пред HotArena. По думите им риалити героят от „ВИП Брадър“ не е излизал от дома си вече повече от месец.

Ричард Величков

Ричард Величков не може да излезе навън от срам

„Последния път, когато бяхме на кафе, местни бабаити от съседните маси му подхвърляха грозни подигравки. След побоя в началото на месеца Ричи тотално се депресира“, разказват приятелите му.

Инструкторът от Мадан бе разобличен от влогъра Любо Жечев, че продава опасна хранителна добавка, забранена от Европейската агенция по лекарствата. Малко след разкритията последва уволнение за Величков от фитнес залата, а по-късно инструкторът от Мадан бе нападнат пред дома си от неизвестни извършители.

„Много му се насъбра последните месеци, а той е с доста лабилна психика. В интернет отскоро се разпространяват и унизителни клипчета с негово участие – това ще го довърши“, притеснени са близките му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар