Гала не е на себе си след тенекията от Димо Алексиев!

Гала не е на себе си след тенекията от Димо Алексиев!
Гласувайте за статията

Гала още не може да повярва, че тази сутрин Димо Алексиев така и не дойде при нея. Това рядко се случва, но не е за първи път. Помним как преди 5 години Тодор Славков беше обещал да гостува след победата си в „Биг Брадър Ол Старс“, но не се появи заради голям нощен запой.

Въпреки че участието на актьора Димо Алексиев в предаването „На кафе” бе шумно рекламирано още вчера, той така и не се появи в ефир.

Гала и Димо Алексиев

Гала понася тежко тенекията на Димо Алексиев

При старта на шоуто, Гала не пропусна да напомни, че звездата от „Откраднат живот” се оказа един от участниците в „Маскираният певец” с маската на Рицаря, пише „Хотнюз“.

Тя надълго и широко се ожали, че съжалява за ранното му отстраняване и заяви, че няма търпение да го разпита за всички подробности около новото предаване, но това така и не се случи. Отсъствието на Алексиев, за което не бе дадено никакво обяснение, доведе до празнина в програмата на „На кафе”, която трябваше да запълнят явно набързо спешените коментатори в „Игри на волята” Ваня Джаферович и Георги Милков.

Въпреки тяхното участие, останалите ководещи на „На кафе” трябваше да пълнят време с нови безсмислени разговори и дори в танци, в които Андреа Банда Банда и Ева Веселинова безспорно са добри. На почитателите на „Маскираният певец” остава само да чакат утрешното предаване, в което нова звезда ще свали маската си.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар