Моника Валериева явно води много активен сексуален живот. Звездата от "ВИП Брадър 2015" лъсна в секс сцени с непознат на обществеността мъж.

Плеймейтката Моника Валериева е правила секс с поне 5 години по-млад от нея мъж и това е записано на видео. Тази новина обикаля из столичните улици в последните часове, твърди сайтът Lupa.bg.

Моника Валериева

Моника Валериева заснета да го прави на задна с младок

Във въпросното видео Мона и младежът правели секс в поза "задна прашка". Двамата се раздавали като за последно, но не е ясно кой точно е този, който стои зад манекенката. Засега има две версии за самоличността на половия атлет. Според едната, това е новото гадже на красавицата. Той искал да я заснеме, за да се похвали пред приятелите си, а тя нямала нищо против. Злобарската версия обаче, създадена от нейните недоброжелатели, е, че става въпрос за клиент на Моника Валериева. Тази версия работи върху това, че Мона се нуждае доста от пари заради обира срещу нея през лятото и често е засичана на почивки в Турция, но никога с определен мъж. Последните кадри, които тя споделя в профилите си в социалните мрежи, са от бизнес класата на самолет, от хотелска стая в Ciragan Palace Kempinski Istanbul. Там обаче нощувките не са по джоба на обикновените хора, защото започват от 600 лв., при това в най-семплата двойна стая. Мони се пусна чисто гола и от луксозна стая в Женева, Швейцария, за да презентира поредния продукт, който продава с името си. От Lupa.bg припомнят, че преди няколко години Валериева лъсна в секс видео с тогавашното си гадже, като по онова време тя беше голяма приятелка с Андреа. След това обаче с Андреа развалиха дружбата си и скандалното клипче видя бял свят в интернет, най-вероятно именно по настояване на фолк дивата. Малко обаче се оказа престоят му там, преди да бъде свалено.