Кали с разтърсващо признание в навечерието на своя рожден ден № 44!

Кали с разтърсващо признание в навечерието на своя рожден ден № 44!
5 (100%) 1 vote

Мистичен ангел-хранител пази фолк певицата Кали. За това призна самата изпълнителка в навечерието на 44-ия си рожден ден. Галина, както е истинското име на Кали, е категорична, че около нея витае тайнствена сила, която я предпазва от лошотии и проблеми.

Фолк певицата неведнъж е признавала, че вярва в свръхествените сили и не се съмнява, че такъв ангел често я наобикаля, за да я наглежда какви ги върши. Понякога се хващал за главата от изпълненията й, но винаги я подкрепял.

Кали

Кали стана на 44 и призна нещо разтърсващо

Въпреки трудностите през последната година – раздялата с бащата на третото си дете и постоянните спекулации, че има нов мъж и дори може би е бременна, Кали не губи надежда в своя мистериозен закрилник. За пръв път от години певицата реши да отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг, вместо да вдигна бурни купони, както правеше през последното десетилетие.

Щурата глава на родната чалга е известна с парти настроението си и досега споделяше празника си със стотици фенове. Но не и този път, когато около масата събра само близки хора. Дали там е бил и мистериозният й нов мъж, няма категорична информация. А и Кали не иска да коментира, пише „България Днес“.

„Благодаря на всички, които се сетиха за мен – било с добро, било с лошо, било да се позабавляват, било да се присмеят… Важното е, че сте се сетили! Получих обаждания от най-близките си, които ме трогнаха до сълзи. Вълшебно е да знаеш, че означаваш толкова много за някого! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ И аз ВИ ОБИЧАМ“, заяви прочувствено изпълнителката.

„Не споделям снимки от празника си, защото моето щастие е споделено в тишина и не ми е нужно да получавам одобрението на публиката, за да се чувствам истински споделена и щастлива! Пожелавам ви да имате всичко, което имам и аз… Да бъдете сбъднати, както съм аз, да усещате любов и доброта така, както ги усещам аз, за да ви е хубаво толкова, колкото и на мен!“, каза още 44-годишната певица, която изглежда двойно по-млада. Изпълнителката сподели още, че работи по нови проекти, които са много различни от тези, които е реализирала досега. Да е жива и здрава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар