Танцьорки и манекенки станаха синоптички: Вижте коя е с най-дългите крака!

Танцьорки и манекенки станаха синоптички: Вижте коя е с най-дългите крака!
Гласувайте за статията

Колкото е по-лошо времето, толкова по-малко дрехи носят синоптиците. Тази американска максима отразява най-добре колко люта е битката за рейтинг между телевизиите. У нас метеорологичната прогноза отдавна се е превърнала в шоу, изпъстрено с лафове и дефилета на съблазнителни моделки, облечени оскъдно по последна мода.

Безспорно най-фините синоптички с най-много опит на модния подиум се подвизават в Нова тв. Там се вихрят красавиците Нора Шопова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Хора от бранша разкриват, че между Малкоданска и Станкулова има негласна конкуренция, още преди да излязат в майчинство. Двете се дебнели до последно кога да слязат от ефир и кога да се върнат обратно. Случайно или не, и двете се върнаха на екран само след 3-4 месеца, и то в перфектна форма.

Натали Трифонова, Нора Шопова, Гери Малкоданска

Натали Трифонова, Гери Малкоданска, Нора Шопова и останалите синоптички са сред най-желаните жени у нас

Малкоданска пък се похвали с мерки от най-добрите си години, когато в качеството си на манекен обикаляше Милано, Париж и Турция. Тя става манекен на 14 години, за да избива комплексите си. „Бях нетипично дете, висока рижава с лунички. Исках да приличам на приятелките си, които бяха с кафяви, прави коси“, разказва тя. През 2004г. става „Топмодел на България“.

Нора Шопова има най-богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големите модни списания. Тя е и първата българка украсила корицата на „ВОГ“. Нора е завършила право в УНСС.

Най-дългокраката синоптичка Натали Трифонова се подвизава в БиТиВи. Въпреки по-консервативната визия на медията Натали пръска сексапил и чар от екрана и бързо измести по-опитните си колежки от сърцата на мъжката аудитория. Освен с перфектни мерки, родената в Търново блондинка пленява и с чаровна усмивка. Преди да застане пред картата Натали се изявявала като танцьорка в столични дискотеки, а върхът на кариерата й е като част от балета на Х Фактор.

С апетитни латино мерки се отличава синоптичката на БНТ Теодора Иванова. Вече 13 години блондинката информира кога ще вали и кога ще има слънце от ефира на държавната медия. Тя поддържа форма с въртене на велосипед. Веднъж изминала 50 километра за ден. От дете обича географията. Родителите й са лекари, но тя поема по различен път от техния.

Блондинка напира и от ефира на „България он еър“. Пловдивчанката Никол Коилова има диплома за магистър по продуцентство и финанси, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар