Кейт все по-стилна и впечатляваща

Кейт все по-стилна и впечатляваща
Гласувайте за статията

Херцогинята и херцогът на Кеймбридж Кейт Мидълтън и принц Уилям, посетиха Aga Khan Centre в Лондон, за да се срещнат с 82-годишния бизнес магнат Ага Хан IV.

Там Кейт Мидълтън и принц Уилям говориха за модерната пакистанска култура, малко преди да стартира кралското им турне в Пакистан, което ще продължи по-малко от седмица – от 14 октомври до 18 октомври.

На събитието Кейт, както винаги, бе изключително елегантна и прикова всички погледи към себе си с изразителния цвят, който избра. Херцогинята облече нежна макси рокля с акцент от шифон, изпъкваща с изумрудения си син цвят. Тоалетът на Кейт е от британския бранд ARos Girl х Soler и струва 825 паунда. Съвършеното допълнение към визията й бяха кадифените токчета, но най-вече обеците й с диаманти, рубини и изумруди, както и пръстенът й с изумруд.

За обеците си Кейт заложи на пакистански дизайнер – Zeen.
Моделът беше с дълъг ръкав и свободна кройка, но ефектният колан на кръста структурира визията. Така тоалетът става перфектен за повода – небрежен, но едновременно с това официален и представителен. С вплитането на допълнителния цвят в тоалета Кейт доказа, че наистина малките детайли в тоалета могат да направят впечатлениие.

източник- сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар