Разкриха: Ето защо пълнее Корнелия Нинова! (виж тук)

Разкриха: Ето защо пълнее Корнелия Нинова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Корнелия Нинова пълнее от стреса покрай изборите!

Напрежението около предизборната кампания за местния вот през октомври се отразява зле на лидерката на БСП Корнелия Нинова. В последно време шефката на социалистите е напълняла драстично, а бонус килограмите хитро прикрива за пред телевизионните камери със сака и ризи с дълъг ръкав.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова е в стрес покрай изборите

Дори в разгара на лятото Нинова пак подбираше по-затворени тоалети, за да прикрие наедрялата си фигура. За официална среща преди дни червената лейди за пръв път се бе издокарала с елегантна черна рокля.

Късите ръкави на тоалета се оказаха моден гаф за Нинова, защото от тях си пролича, че ръцете й са видимо наедрели. От снимките се вижда, че социалистката е понапълняла и в лице.

Макар 50-годишната шефка на левицата да полага усилия да държи свеж и младолик вид, народът е казал, че човек от всичко може да избяга, само от годините си – не. Преди време служители от „Позитано“ 20 разкриха, че Нинова е прибягнала дори до по-радикални мерки, като е изгладила бръчките си с ботокс.

Отслабването обаче е далеч по-трудоемко от това да посетиш специалист за инжекция с филъри, а Корнелия време за диети нямала. Преди години самата тя шашна парламента с непозната дотогава вталена фигура.

В периода, когато изчезна от активната политика, след като Станишев я уволни от зам.-министерския й пост, при завръщането си Нинова изуми всички, появявайки се с 20 килограма по-слаба. После се разбра, че ключът към успеха на тогавашното ѝ отслабване била иглотерапията.

Известно време социалистката успя да задържи кантара на едно място, но напоследък цифрата му е тръгнала във възходящ ход. Иначе в натоварените дни Корнелия почти нямала време да хапва. Рядко ходела и по ресторанти.

За нея се знае, че е домошарка и изкусна кулинарка, а самата тя признава, че пред близките си е съвсем различен човек.

„Наложих си вкъщи да съм друга. Да изчистя, да сготвя. Миризмата на домашен боб – това ме връща към детството. Може би компенсирам външната агресия с това да съм жена. Имам нужда да се чувствам жена. Приятно ми е, човешко е. Навън съм някакво желязо…“, откровеничи Нинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар