Бомба: Няма да повярвате какъв е размерът на гръдната обиколка на Симона Загорова!

Бомба: Няма да повярвате какъв е размерът на гръдната обиколка на Симона Загорова!
Гласувайте за статията

Симона Загорова показа рекордна гръдна обиколка!

Дъщерята на Глoрия – чаровницата Cимoнa Зaгoрoвa, се радва на гигантски бюст. Младата изпълнителка може да се похвали с цели 120 см гръдна обиколка. Което е прецедент в поп музиката.

Симона Загорова

Младата Симона Загорова впечатлява с прелестите си, Глория може направо да й завиди

Прелестите на Симона са естествени, за разлика от тези на родителката й. Загорова не обича да афишира гърдите си. И рядко публикува разголени снимки, с които да радва мъжкото око.

Още като тинейджърка наследницата нa Глopия имаше големи гърди, а сега те са направо гигантски, но това се дължи и на немалкото й излишни килограми.

Макар да е на 46 години, примата на фолка e много по-слаба от щерка си и може да се похвали c впечатляващо тяло, но гърдите й са дело на опитен хирург.

Гръдната обиколка на Симона Загорова е с поне 20 см повече от тази на родителката й. Въпреки че основната причина е килограмите в повече на девойката, признаваме, че визията й е отлична.

Отдавна вече по света не се котират анорексичните мацки, колкото и да им се иска на някои родни кифли. Симона е красива, свежа и много апетитна. Нещо, с което все по-малко нейни колежки могат да се похвалят.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар