Златното момиче Катрин Тасева се отдаде на романтика в Италия! (виж тук)

Златното момиче Катрин Тасева се отдаде на романтика в Италия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Катрин Тасева се отдаде на заслужена почивка в Италия!

На романтична ваканция в Италия замина златното момиче на художествената гимнастика Катрин Тасева. Тя и любимият й Николай Щерев си откраднаха няколко дни почивка, за да посетят забележителностите около Рим.

Катрин Тасева

Катрин Тасева с любимия си в Италия

Катрин прекара вълшебни дни в Италия—посети замъка Сант Анджело, фонтана Треви, римския форум и площад „Навона”. Влюбените се разходиха по Испанските стъпала, видяха музеите на „Рома” и „Лацио”, както и обиколка на стадион „Олимпия”.

Катрин качи няколко снимки от ваканцията си в мрежата и дори се пошегува „Много е скучно да си в почивка”. Съотборничката й Невяна Владинова влезе в тона й също с шега „Горката”.

А треньорката им Бранимира Маркова я подкани да се прибира, защото и тя скучае без златните си гимнастички, пише вестник „България днес“.

Тасева и момичетата имат едва няколко дни почивка и още този месец започват работа по новите си съчетания. С тях те ще атакуват медалите за олимпиадата в Токио догодина.

За две от тях—Катрин и Невяна—това ще е последно състезание. След това момичетата смятат да прекратят активната си състезателна кариера. Николай Щерев, който е син на легендата Симеон Щерев, вероятно също ще прекрати кариерата си в борбата.

В момента той се бори за квота в своята категория за олимпиадата, а след това най-вероятно ще се откаже от активния спорт. Двамата с гимнастичката се сгодиха в началото на годината след кратка раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар