Скандал: Тризначката Надежда арестувана в Лондон, търси помощ от Борисов!

Скандал: Тризначката Надежда арестувана в Лондон, търси помощ от Борисов!
Гласувайте за статията

Арестуваха тризначката Надежда в Англия!

Пореден скандал с участието на тризначките от Благоевград се завъртя, но този път в Лондон. Тризначката Надежда се обърна към премиера Бойко Борисов с искане да я защити от британската полиция.

Надежда

Тризначката Надежда беше арестувана в Лондон

„Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов”, дословно се обръща Надежда към министър-председателя на България.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов заминаха за Лондон, уж за нов живот, но така и не успяха да се интегрират, пише вестник „България днес”.

Трите смениха дори имената си на Фейт, Лав и Хоуп, но и това не помогна за интеграцията им. Късно в събота вечерта, Надежда се оплака, че местни полицаи я задържали по обвинение, че ги е удряла.

Консулът ни в Лондон–Николай Иванчев, пък не обърнал внимание на жалбите на Хоуп, алармира блондинката.

„Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди, че съм ги удряла. Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството, но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България.

Но консула Николай Иванчев вървейки ни каза (ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!”, написа тя в социалните мрежи.

Сестрите са категорични, че ще търсят адвокат, тъй като по думите им, полицията в Кенсингтън редовно ги репресирала и то от години.

Вяра разказа, че на няколко пъти местни полицаи ги обвинявали, че имат фалшиви документи. Трите сестри не разбират защо полицията ги тормози, но се заканиха да си наемат адвокат за защита.

„Държаха ни без никакви обяснения от 10 до 10:30 часа и ни пуснаха без никакви документи. Не казаха и защо сме задържани. Ще потърсим адвокат”, оплакват се сестрите. Тризначките заявиха, че животът им в кралството въобще не е лек, а в момента нищо не работят.

„Чувстваме се като в концлагер”, изплака Хоуп/Надежда. Тя и сестрите й ще търсят адвокат, а освен това ще пишат и лично писмо до Борисов, за да им оправи съдбите и да се скара на консула ни, че не е обърнал внимание на жалбата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар