Ето къде „поляха“ бебето си Благой Георгиев и Златка Райкова! (още подробности)

Ето къде „поляха“ бебето си Благой Георгиев и Златка Райкова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Златка Райкова поляха бебето си обилно!

Футболистът Благой Георгиев и бившата плеймейтка Златка Райкова отпразнуваха в столична дискотека раждането на сина им. Той се появи на бял свят преди няколко дни и носи името на баща си.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Златка Райкова скъсаха синджира в дискотека

Бившият национал има още един син и две дъщери от две различни жени, а за младата майка, известна като Русата Златка, това е първа рожба.

Щастливите родители получиха куп подаръци, всички в светлосиньо – като за момченце, предават от вестник „България днес“. Сред гостите на купона се открои гримьорът Цецо Андреев, който е много близък с младата майка.

Че Златка е родила първото си дете, стана ясно миналия понеделник. Гордият татко съобщи щастливата вест. За самия него бебето е четвърто поред от трета жена.

Големите му син и дъщеря са от бившата гимнастичка Христина Витанова. А след това син му роди единствената до момента представителка на нежния пол, на която Благо се е решил да сложи брачна халка – татарката Есмер Омерова.

Златка Райкова обаче прецака и двете бивши жени на мъжа си, кръщавайки бебето на самия него – Благо джуниър. По този начин тя също е уникална в „тълпата” от жени, които раждат от Джизъса, тъй като досега нито едно от децата му не е носило неговото име.

Предишните три са кръстени на библейски герои: Йоана, Давид и Елай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар