Жената на Ути Бъчваров с тяло на фотомодел! (още разкрития)

Жената на Ути Бъчваров с тяло на фотомодел! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Жената на Ути Бъчваров е истинска красавица!

Ути Бъчваров вече 12 години държи далеч от светлината на прожекторите жена си Мария. Само малцина от най-близкото му обкръжение са я виждали.

Ути Бъчваров

Ути Бъчваров се радва на красавица у дома

Цяло чудо е човек да засече кулинарния водещ в компанията на майката на близначките си Ружа и Далия. Но папараците на вестник „Уикенд” извадиха този късмет.

В началото на седмицата звездата на „Вкусно” и половинката му използваха хубавото есенно време, за да изведат заедно на слънце едната от щерките си.

Другото момиченце не беше с тях, защото същия ден го гледаше баба му. Обгрижването на две близначки е сложна работа, затова Ути често се възползва от помощта на близки.

Майката на девойчетата – Мария, е кака на Ути с 3-4 години и е прехвърлила 50-те. Но има удивително стройна фигура, на която би завидял и топмодел.

Дългокраката брюнетка се бе изтупала в черен клин и разноцветен потник за онзиденшната семейна разходка, а „главният готвач” на БНТ бе заложил на любимата си моряшка фланелка и бермуди.

Вързал червено шалче на врата си и преметнал през гърди и рамо огромна чанта като някой пощаджия, Бъчваров не спираше да води служебни разговори по мобилния си телефон.

2-годишната шармантна щерка крачеше послушно до родителите си, издокарана с раирано панталонче до под коленете и червена блузка без ръкави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар