Циганско проклятие съсипало живота на Филип Киркоров! (още подробности)

Циганско проклятие съсипало живота на Филип Киркоров! (още подробности)
Гласувайте за статията

Филип Киркоров страдал заради циганско проклятие!

Мегазвездата на руската музика Филип Киркоров станал жертва на клетва. Над 30 години певецът страдал заради циганско проклятие.

Филип Киркоров

Филип Киркоров вече е освободен от клетвата

Изпълнителят невинаги е имал весел живот. Нещастията започнали да го преследват още след ранната смърт на майка му през 1994 година.

„С днешна дата съм здрав и щастлив. Но имаше една клетва на циганка, която ме преследваше дълги години. Но минаха 30 години и вече съм свободен от нея”, споделя пред руската преса звездата.

След това твърдение, Филип Киркоров обясни, че много от неприятностите в живота му са предизвикани от тежко циганско проклятие.

33-годишната Лилия Мухомадеева е осъдена за кражба от гримьорната на млата звезда по време на негов концерт през 1993 година. Ромката задигнала часовник на певеца, за което била осъдена на 3 години затвор.

Но преди да влезе зад решетките тя се провикнала в съдебната зала „Проклинам те, Филип, никога да нямаш деца и щастлив брак, както и да останеш сам-самичък на света”.

Скоро след тази клетва, майката на Киркоров се разболява тежко от рак на черния дроб. Бащата Бедрос отива при Ванга за съвет и подкрепа.

За съжаление пророчицата издъхва на 27-я рожден ден на певеца. Това не е първо посещение на руския певец при старицата. Когато е на 8 години Филип се разболява тежко и лекарите са безсилни да му помогнат, а родителите му отиват при Ванга, пише вестник „България днес”.

Ясновидката им обяснила, че ще се оправи и отсякла, че детето ще се ожени за жена, която „след три дни ще види най-напред”.

Когато три дни по-късно Киркоров пуснал телевизора, видял как връчват „Златния Орфей” на Алла Пугачова. 11 години по-късно взима автограф от певицата и двамата се влюбват.

Филип и Алла се женят през 1984 година в Йерусалим, но се развеждат през 2005, защото тя не може да има деца.

След това Киркоров се сдобива с две деца от сурогатна майка, тъй като и той имал проблем с репродукцията.

„Отсега съм подготвил завещанието си, в което съм написал, че ще оставя всичко на децата. Всичко лошо вече е забравено”, споделя Филип Киркоров, който в момента подготвя книга за живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар