Феновете в шок: Галена с жесток бойкот към Пайнер! (виж тук)

Феновете в шок: Галена с жесток бойкот към Пайнер! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галена с пореден бойкот към Пайнер!

Пореден удар към продуцентите си от „Пайнер“ ще нанесе фолк звездата Галена, шушукат в средите. Певицата заминава на американско турне в края на месец ноември. И това директно ще изсключи ангажимента й към големия концерт по случай 18-годишнината на „Планета“ на 3 декември.

Галена

Галена ще бойкотира Пайнер за пореден път

Така тълпата, която се очаква да отиде на концерта ще намалее с пъти повече, защото изпълнителката е един от лидерите на фолк сцената и това несъмнено разочарова почитателите.

По този начин кардинално се решава кой ще закрие вечерта, а голямата топка ще е в ръцете именно на Преслава. Според запознати турнето на Галена не случайно е в този период.

Любимката не искала да бъде прецакана и да излиза на сцената предпоследна, както обикновено се случваше през годините.

За никой не е тайна, че добричлийката е благопомазана от продуцента Митко Димитров. А за другата лидерка е под достойнството да не бъде гвоздеят на вечерта в подредбата на шоуто.

В интерес на истината това не е първо отсъствие на Галена на концерт на медията. Преди години тя не се появи на музикалните награди на Пайнер, за да няма повече недоволни от награждаването. Дали в резултат на този бойкот – призове вече не се раздават.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар